Ägg och laxrullar

Buffé / Permalink / 0
2 ägg
4 msk vatten
1 krm salt
en nypa svartpeppar
l msk olivolja
100 g kallrökt lax i skivor
2 msk philadelphiaost
1 tsk riven pepparrot
1 msk hackad dill

Vispa ihop ägg, vatten salt och peppar.Stek i en stor stekpanna ( ca 24-28 cm)med olivolja på svag värme till ovansidan stelnat. Vänd upp omeletten på bakpapper och låt svalna. Lägg sedan laxskivorna på omeletten. Rör ihop ost, pepparrot och dill. Bred röran på laxen. Rulla ihop till en rulle.Förvara inlindad i plastfolie i kylen. Skär i skivor vid servering. Kan göras färdig dagen innan man ska äta den om man vill. Blir 7-8 bitar av en rulle. Lägg upp på ett serveringsfat och garnera med bla sallad.Även perfekt att ha till förrätt.

 
Till top