Biffsallad
4 ryggbiffar
teryakisås
1 tsk chiliflakes
salt
valfri sallad
salladslök
gurka
Stek ryggbiffarna i smör ca 2-3 min på varje sida. Blanda ca 1 dl teryakisås med 2 msk olja och chiliflakes i en skål. Skiva köttet och lägg ner det i såsen. Rör runt. Lägg upp sallad, strimlad gurka och salladslök på ett fat. Lägg köttet ovanpå. Jag serverade med potatis jag strimlat och haft i ugnen med lite olja och flingsalt och vitlökssmör.Man kan ha vilka grönsaker man vill till och tex ha bröd istället för potatis.
teryakisås
1 tsk chiliflakes
salt
valfri sallad
salladslök
gurka
Stek ryggbiffarna i smör ca 2-3 min på varje sida. Blanda ca 1 dl teryakisås med 2 msk olja och chiliflakes i en skål. Skiva köttet och lägg ner det i såsen. Rör runt. Lägg upp sallad, strimlad gurka och salladslök på ett fat. Lägg köttet ovanpå. Jag serverade med potatis jag strimlat och haft i ugnen med lite olja och flingsalt och vitlökssmör.Man kan ha vilka grönsaker man vill till och tex ha bröd istället för potatis.

