Persiljekyckling
4 kycklingfileér 4 pers
5 dl matlagningsgrädde
2 msk kinesisk soja
1 hönsbuljongtärning
1 dl färsk hackad persilja
salt, peppar
Dela fileérna i mindre bitar och stek dom i smör. Salta,
och lägg dom i en ugnsform.
Koka upp ingredienserna till såsen och smaka av med salt,
och peppar. Häll såsen över kycklingen, och in i 175 grader
i ca 20 min. Servera med klyftpotatis eller ris och sallad.
5 dl matlagningsgrädde
2 msk kinesisk soja
1 hönsbuljongtärning
1 dl färsk hackad persilja
salt, peppar
Dela fileérna i mindre bitar och stek dom i smör. Salta,
och lägg dom i en ugnsform.
Koka upp ingredienserna till såsen och smaka av med salt,
och peppar. Häll såsen över kycklingen, och in i 175 grader
i ca 20 min. Servera med klyftpotatis eller ris och sallad.

