Smörgåstårta
Fyllning 1
2 hårdkokta hackade ägg
200 g finhackad Crab fish
2 dl creme fraiche
1 dl majonnäs
1 tsk curry
Fyllning 2
1 b (50 g) röd stenbitsrom
1 dl creme fraiche
1/2 dl majonnäs
1/2 dl finhackad gräslök
Garnering
1 dl creme fraiche
1 dl majonnäs
2 dl finhackad dill
400 g räkor med skal (alt ca 5 dl frusna färdigskalade väl avrunna)
1 b svart stenbitsrom
ca 1 finhackad gurka
dillkvistar
Blanda fyllningarna. Bred på fyllning 1 på 2 halvor och lägg
2 halvor ovanpå. Bred på fyllning 2 och lägg på dom 2 sista
brödhalvorna. Lägg plastfilm över tårtan och ställ kallt
till nästa dag.
Blanda creme fraiche och majonnäs och bred det över och runt tårtan.
Garnera kanterna med hackad dill, och ovanpå med räkor,gurka, rom
och dillkvistar.