Lövbiffgratäng

oxkött / Permalink / 1

600 g  lövbiff
5 cm purjolök
1 gul paprika
1 röd paprika
1 dl buljong(vatten+ tärning)
4 dl vispgrädde
2 msk vetemjöl
2 msk dijonsenap
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
1/2 tsk soja

Skär lövbiffen i ca 2 cm breda strimlor.Ansa och strimla paprikorna.
Skölj och skiva purjolöken.Blanda kött, paprika och purjo i en smord
ugnssäker form.Vispa ihop övriga ingredienser och häll blandningen
över kött och grönsaker i formen.Gratinera mitt i ugnen i 225 grader,
i ca 30 min.Rör om ett par ggr under stektiden.Servera med pressad
potatis och sallad.Beräknat till 4 pers.

 

 

 

 

 

#1 - - lotta:

Jättegott!!! räcker som kommentar va?

Till top