Lasange

pastarätter / Permalink / 0
500 g fläskfärs
1 gul lök
1 köttbuljongtärning
4 msk tomatpuré
2 dl vatten
knappt 1 dl ketchup
salt o peppar

Bryn tomtpuren i fräsande margarin ett par min.Tillsätt färs och lök,och stek smulig.Tillsätt buljong,vatten och ketchup.Låt småputtra 5-10 min.Smaka av med salt o peppar.


OSTSÅS:smält 5msk flytande Milda.Vispa ner 4msk vetemjöl och späd med 7dl mjölk.Koka ihop till en tjock sås.Rör ner 3dl riven ost med bra smak.Salta o peppra.

Varva ostsås.köttfärs och Barillas 20 min lasangeplattor i en ugnsform.Avsluta med riven ost.Gratinera i 20 min i 225 grader.Servera med en sallad.Beräknat till ca 5 pers.

 
 
Till top